5 Essential Elements For Cazare Predeal la Hotel Carmen

Wiki Article

hotel

Nu lasa rezervarea pentru ultimul moment. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a deal with rezervarea ta pentru Revelionul in Viena, Austria. Alege Viena pentru Revelion si pregateste-te pentru o experienta de neuitat in inima Europei!

Shift toward the ideal aspect from the Steaguri Seaside, further down proper: fewer stones, extra sand, and a lot more well suited for Youngsters and perhaps for Grownups.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Apartamentele sunt formate din residing cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, minibar, Television set cu televiziune prin cablu, baie cu dus si balcon. 

Rezervă mai repede Filtrează rezultatele de căutare conform cerințelor tale și ți se vor afișa ofertele treatment corespund nevoilor tale.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Found twelve miles from Peles Castle, Vila Carolyne offers lodging by using a backyard, a cazarea predeal shared lounge and a shared kitchen area on your convenience.

Presenting free of charge access to cazari predeal a contemporary swimming pool, Hotel Boutique Glow is only 820 toes far from the beach in Neptun and capabilities air-conditioned and magnificent rooms with leather-based-coated beds.

Spaţioasa şi luminoasa sala de conferinţe este excelentă pentru discuţii de afaceri, prezentări sau şedinţe.

Un hotel curat cu o digicam foarte mare si frumoasa(am avut camera dubla superioara cu balcon) si cu un mic dejun foarte bun.

Descopera farmecul Vienei in perioada sarbatorilor. Strazile si pietele centrale sunt decorate cu iluminat festiv si standuri cu vin fiert si delicii traditionale. Plimba-te pe strazi pentru a simti atmosfera magica a orasului in timpul sarbatorilor de iarna.

preturile restaurantului sunt mari fata de alte restaurante Cazare Predeal din zona, meniul nu este actualizat dpdv al preturilor, personalul de servire este insuficient, personalul de la curaenie prefera sa intrebe daca ai nevoie de ceva, in loc sa faca ceea ce ar trebui sa faca zilnic (am avut four nopi de cazare, nu s-a schimbat lenjeria patului, i curaenie in camera s-a facut intr-o singura zi, pentru ca am cerut in mod expres, altfel doar s-a luat gunoiul)

Utilizăm cookie-uri pentru a analiza în mod anonim traficul din acest Web page. Nu sunt stocate informații personale. cazarea predeal SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ

Hotel Carmen este situat in centrul orasului Pitesti, pe bulevardul principal, in apropiere de Piata Muntenia si de Parcul 1907, fiind cazari predeal ideal pentru un town split sau pentru turistii care calatoresc in interes de afaceri.

Report this wiki page